Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Nordisc Distribution

Introduktion

 

Det er blevet tid til at se lidt på Gigabytes forslag til en 785G platform, hvilket de gør med Gigabyte GA MA-785GT-UD3H bundkortet. Bundkortet skal tage kampen op i det billige prissegment omkring 600 kr. Gigabyte har altid givet os overclock venlige bundkort, og vi skal selvfølgelig også finde ud af om det er tilfældet denne gang. Denne test bærer en smule præg af, at vi har fået en reviewers sample, hvilket gør at vi kun har fået bundkort + driver cd. Derfor udgår nogle af de normale punkter i gennemgangen, men fortryd ikke nu, Gigabyte GA MA-785GT-UD3H kan sagtens præstere på egen hånd alligevel.

 

 

 

Gigabyte har eksisteret siden 1986, og stammer oprindeligt fra Taiwan, hvor det også er en del af det nationale aktiemarked. Vi kender dem nok mest for deres udmærkede bund- og grafikkort, men hvad de færreste nok ved er, at de faktisk også leverer komponenter til bla. Alienware og det nord-amerikanske computerfirma Falcon Northwest. Derudover producerer Gigabyte også udstyr som bærbare computere, optiske drev, LCD-skærme, keyboards, mus, køling komponenter, mobiltelefoner, netværks udstyr, kabinetter og PDA'er.

 

På næste side kigger vi nærmere på 785G chipsettet.

(FIH)
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-10-2009 07:41:47
Svar/Indlæg:
2687/71
fin artikel 😀

altid rart med lidt kritik i stedet for guld og grønne skove.....eller det der

tænker mere og mere på at skaffe et kort med 785 chipset til mediecenter.

og du har ret i at det ligner en softice der er blevet dyppet i komponent spanden 😕

de kunne i det mindste have brugt samme slags PCI-E slots, eller jeg ved self ikke om der er direkte forskel på dem? udover udseende.

+ placeringen af de 3 USB stik midt på kortet giver da heller ikke nogen mening?

der har ASUS skudt papegøjen mht design af bundbrædtet, dog syntes jeg at 8pin til cpu sidder ganske fornuftigt hvis man smider en middelstor køler på?

eller er det bare synsbedrag?

men alt i alt en fin artikel, keep it up :yes:


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
27-10-2009 09:54:16
Svar/Indlæg:
2672/468
Reelt er begge PCIe slots på x16 speed, men smider du et grafikkort i den ene, som kører x16, så er der kun x4 tilbage til den anden. Men derfor kunne man vel stadigvæk godt have valgt lidt andre farver.

Placeringen er de 3 USB stik er direkte ussel.

Asus kortet er billigere, og ser meget bedre ud, og så har det eSATA. Ydelsesforskellen på 3-4 Mhz fsb er jo intet problem, så længe man holder sig til BE modellerne.

8 pins strømstikket sidder rigtig fint, og er let at pille af og sætte på uden at afmontere køler.