Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: n/a

Layout





MSI har valgt en af deres egne guldkølere til deres 7300GS. Generelt har MSI ikke haft de mest støjende kølere på markedet, men det undre mig stadig at dette kort har brug for aktiv køling. Aktiv køling burde ikke være tilladeligt nede i den her gruppe, så jo mindre at køleren er absolut støjsvag er det ikke noget vi ser særligt positivt på.




Kortet er opbygget som et low-profile-kort. Det betyder reelt at kortet kan bruges i ultra-kompakte kabinetter. Dette er desværre ikke tilfældet da den såkaldte low-profile-bracket faktisk mangler. Det er den plade hvor man kobler stikkene til. Den skal være ca. halv størrelse af normalt, for at kunne passe i de små kabinetter. Kortet har fire ramblokke med i alt 256MB ram. 2 på forsiden og 2på bagsiden af kortet.
Kortet har desværre ingen VIVO-chip(Video ind og ud) hvilket kunne ha gjort kortet her perfekt til HTPC. På bagsiden er det eneste spændende, kun de to ramblokke.



Kortet har en DVI-i-udgang, en s-video-udgang og en Dusub-VGA-udgang. Der fulgte en DVI-i-dongle med til ekstra d-sub. Der mangler desværre nogle kabler og dongles til super-video-udgangen, hverken component, eller composite er repræsenteret i pakken. Lidt en skam da dette potentielle HTPC-video-kort, kunne have gjort livet lettere for den målgruppe .


Jeg måtte lige se chippen på det her kort, og den er sindssyg lille. Se på billedet herover og man vil opdage at selve den plade GPU'en ligger på ikke er ret meget større end en ramblok. Selve GPU'en kan størrelsesmæssigt bedst sammenlignes med blæserstikket.